Βιογραφικό

Η ιστορία της ζωής μου...

Η ενασχόλησή μου με την Περιφέρεια Αττικής δεν είναι πρόσφατη, ούτε πρόσκαιρη. Την έχω επιλέξει ως τόπο εργασίας και κατοικίας. Την "αλωνίζω" κάθε μέρα λόγω του επαγγέλματός μου και γνωρίζω -εδώ και χρόνια- τα στάσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η "σκούφια" μου όμως κρατά από πολλά και διαφορετικά σημεία του ελληνικού ορίζοντα προσφέροντάς μου εμπειρίες ζωής.

Γεννήθηκα στην Ρόδο με πατέρα από την Κέρκυρα και προγόνους από το νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας. Μεγάλωσα, όμως, στην Πελοπόννησο και στη συνέχεια ήρθα στην Αθήνα για να φοιτήσω σε Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.

Ασχολούμαι με το χώρο της εστίασης από τη δεκαετία του 80 και σήμερα εκτελώ χρέη διευθύνοντος συμβούλου σε εταιρεία catering, ενώ στο παρελθόν δημιούργησα τη δική μου σειρά ποιοτικών χειροποίητων προϊόντων που εξήγαγα στο εξωτερικό.

Η τριβή μου με την πολιτική έχει ξεκινήσει από τα νεανικά μου χρόνια. Οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί δεν μου επέτρεψαν ποτέ να επαναπαυτώ. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι πιο ενεργά μέσω του κοινοβουλευτικού κόμματος της Ένωσης Κεντρώων με το οποίο κατέβηκα υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής.

Είμαι πατέρας δύο κοριτσιών. Ασχολούμαι με την τέχνη κι έχω διοργανώσει αξιόλογα events για καλλιτέχνες.

Έμπνευσή μου η φράση του Άλμπερτ Αϊνστάιν: "Μάθε από το χθες, ζήσε για το σήμερα, να ελπίζεις για το αύριο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματάς να αμφισβητείς».